• 71 99 85 85
Til virksomhedslederen der ønsker at vækste sin forretning!

Bevist! Sådan får du flere salgsmøder i kalenderen 
uden brug af kold kanvas!
Book dit 30 minutters GRATIS strategimøde, og få den skræddersyede metode til at booke møder med dine interesserede drømmekunder!
(Værdi: 2.950 DKK)  
Endelig findes der en bevist metode til at booke salgsmøder
uden brug af kold kanvas!
Er du også træt af at skulle ringe kold kanvas for at booke salgsmøder? Og vil du undgå de timelange køreture ud til potentielle kunder, som alligevel ikke er interesserede? 

Leder du efter en sund og effektiv metode til at booke salgsmøder med interesserede kunder på en systematisk- og forudsigelig måde?  

Hos Zen Media hjælper vi B2B virksomheder med at skabe vækst, ved at finde deres mest interesserede kunder online og automatisk booke møder med dem! Konceptet kalder vi for LeadMotor®.

Med dette koncept har vi vist vejen for mange B2B virksomheder, som nu har langt flere interesserede kundeemner at arbejde med end nogensinde før!

Med andre ord har vi vist dem vejen til at skabe en effektiv salgsmaskine, som de selv skulle have brugt mange år på at finde frem til, for ikke at nævne mange timer og menneskelige ressourcer. 

LeadMotor® metoden har allerede givet os selv og vores kunder mange møder i bogen med interesserede kundeemner og skabt omsætning for millioner af kroner! Og vi kan gøre det samme for dig! 
 
LeadMotor
Vink farvel til de ældgamle 
salgsmetoder!
At booke salgsmøder med interesserede kundeemner kan være meget lettere end du tror. Mange virksomheder kender bare ikke metoden til at finde de rigtige kundeemner og udpege de mest interesserede. Vi har heldigvis lavet alt det hårde arbejde for dig, så du blot skal følge vores simple metode, for selv at kunne booke salgsmøder med kundeemner, der rent faktisk er interesserede!  

Der findes en bedre vej til at nå dine salgsmål!
Desværre vil 90% af danske B2B virksomheder aldrig finde en systematisk metode til at booke møder med interesserede kundeemner. Det er ikke deres fejl, de har bare aldrig lært at skabe en LeadMotor, der arbejder for dem, hvorfor de føler sig nødsaget til at ringe kold kanvas, for at opnå sine salgsmål. 
Din virksomhed behøver dog ikke blive en del af denne kedelige statistik. Vi kan vise dig præcis, hvordan du opnår dine salgsmål, og hvordan vi har hjulpet vores kunder med at booke møder med interesserede kundeemner, som har skabt omsætning for millioner af kroner! 
Her er 5 af de vigtigste emner, 
som vi gennemgår til dit
30 min strategimøde
  • Hvorfor Kold Kanvas Smadrer Din Forretning! Og hvorfor næsten alle B2B virksomheder ser sig nødsaget til at gøre det alligevel!
  • Den Beviste LeadMotor® Metode, som vores kunder har benyttet til at booke møder med interesserede kundeemner, der har medført omsætning i millionklassen!
  • ​De Altødelæggende Fejl som B2B virksomheder begår, når de forsøger at booke møder med potentielle kundeemner.
  • 3 Konkrete Tips som du kan implementere i din forretning med det samme, og opnå en bedre timing i din mødebooking.
  • ​Aflivning af Gamle Myter og Løgne, som dit marketing bureau og telemarketing bureau fortæller dig, men som aldrig har haft en gang på jorden!
Årets vækstiværksætter står bag LeadMotoren®
I november 2019 modtog Zen Media prisen som årets vækstiværksætter-virksomhed for sin tilgang til at skabe forretning samt for de resultater, der er skabt på meget kort tid!

På billedet ses fra venstre: Rehmi, Mathias og Martin som ejer Zen Media ApS. Virksomheden er stiftet i 2017, men alle har de mange års tidligere erfaring med digital marketing og salg. 
Få superkræfter som et helt marketing- og salgsteam!
Hvorfor forsøge at regne det hele ud selv, når der sidder et team af eksperter, som bruger alle sine vågne arbejdstimer til at finpudse metoden til at booke møder med interesserede kundeemner.
Du har muligheden for at skyde genvej til målet og samtidig komme lysår foran dine konkurrenter! 
Flere danske B2B virksomheder har haft succes med sin LeadMotor®
“Alle taler om marketing automation, og virker det der Marketing Automation så? Jeg har selv stået spørgende på sidelinjen de sidste 2 år. Men endelig står jeg med mine egne erfaringer. Efter 2 måneder med Active Campaign og kyndig hjælp fra Zen Media, og Facebooks fantastiske evne til at finde de rigtige målgrupper, må jeg konstatere, at vores LeadMotor virker fuldstændig som den skal. 325 nye leads, vel og mærket de rigtige leads – de rammer målgruppen perfekt, og allerede 4 nye kunder. Jeg har store forventninger til de kommende måneder, især efter vi rigtig har fået gang i content-arbejdet i huset. En dejlig succes at opnå så hurtigt!”
Janne Vinther, Landbo Limfjord
Gratis!
Book dit 30 min strategimøde 
og bliv skarp på, hvordan du får flere salgsmøder i kalenderen! 
(Værdi 2.950,- DKK)
Når du booker et strategimøde med os, tager vi 100% udgangspunkt i din situation, så du får det maksimale output med fra strategimødet.  

Vi lever af at skabe gode resultater for B2B virksomheder, og dermed give dem en bedre vej til vækst, som bygger på ny teknologi og gennemtestede metoder. Kun det bedste er godt nok for vores kunder, og dette får du naturligvis en forsmag på, ved at booke dit strategimøde med os.
  • Få den beviste metode til at få flere salgsmøder i kalenderen uden at skulle bruge kold kanvas.
  • Opdag en bedre- og mere systematisk vej til vækst, der bygger på nye teknologier og gennemtestede metoder.
  • Få aflivet de gamle myter og løgne som B2B virksomheder stadigvæk tror på er sande omkring salg og marketing.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com